joi, 29 septembrie 2011

Lectia 290 - Duminica, 2 octombrie

Tot ce vad e fericirea mea prezenta.

Daca nu ma uit la ce nu e, tot ce vad e fericirea mea prezenta. Ochii acum intredeschisi in sfarsit  ajung sa vada. Si vreau chiar azi sa imi parvina viziunea lui Cristos. Ce percep fara Corectia lui Dumnezeu la imaginile pe care le-am facut chiar eu infricosator si dureros de vazut. Dar nu mai vreau sa imi las mintea nicio clipa amagita de credinta ca visul pe care l-am facut este real. Astazi este ziua in care imi caut fericirea prezenta si nu vad decat lucrul pe care il caut.

Cu aceasta hotarare vin la Tine si Iti cer sa ma sustii azi cu forta Ta, in timp ce caut sa fac doar Voia Ta. Nu poti sa nu ma auzi, Tata. Ce Iti cer mi-ai dat deja. Si sunt sigur ca imi voi vedea astazi fericirea.

Lectia 289 - Sambata, 1 octombrie

Trecutul nu mai e. Nu ma poate atinge.

Daca trecutul nu a disparut din mintea mea, lumea reala trebuie sa imi scape din vedere. Caci efectiv nu ma uit nicaieri si vad doar ce nu este. Cum pot atunci sa percep lumea pe care o ofera iertarea? Trecutul a fost facut sa o ascunda, caci lumea aceasta se poate vedea numai acum. Ea nu are trecut. Caci ce altceva poate fi iertat decat trecutul, care, daca e iertat, nu mai e.

Tata, sa nu vad un trecut care nu este. Caci mi-ai oferit Propriul Tau inlocuitor, intr-o lume prezenta pe care trecutul a lasat-o neatinsa si fara de pacat. Aici este sfarsitul vinovatiei. Si aici sunt pregatit pentru pasul Tau final. Sa iti cer sa mai astepti ca Fiul Tau sa gaseasca minunatia pe care ai conceput-o sa fie sfarsitul tuturor viselor lui si al intregii lui dureri?

Lectia 288 - Vineri, 30 septembrie

Sa uit astazi trecutul fratelui meu.

Acesta este gandul care imi arata cum sa ajung la Tine si ma aduce la obiectivul meu. Nu pot veni la Tine fara fratele meu. Si, pentru a-mi cunoaste Sursa, trebuie mai intai sa recunosc ce ai creat Tu una cu mine. Mana fratelui meu e cea care ma conduce pe drumul catre Tine. Pacatele lui sunt in trecut laolalta cu ale mele, si sunt mantuit pentru ca trecutul nu mai e. Sa nu il am in inima, caci coi rataci calea care duce la Tine. Fratele meu este mantuitorul meu. Sa nu atac mantuitorul pe care mi l-ai dat. Ci sa il cinstesc pe cel care poarta Numele Tau, amintindu-mi astfel ca este si al meu.

Asa ca astazi sa ma ierti. Si o sa stii ca m-ai iertat daca iti vezi fratele in lumina sfinteniei. El nu poate fi mai nesfant decat mine, iar tu nu poti fi mai sfant decat el.