marți, 5 iulie 2011

Lectia 247 - Duminica, 17 iulie

Fara iertare, voi fi tot orb.

Pacatul este simbolul atacului. Daca il vad undeva, voi suferi. Caci iertarea este singurul mijloc prin care viziunea lui Cristos vine la mine. Daca accept ca ceea ce vederea Lui imi arata este simplul adevar, sunt complet vindecat. Frate, vino si lasa-ma sa te privesc. Frumusetea ta o arata pe a mea. Puritatea ta este a mea. Esti iertat, si eu o data cu tine.

Numai asa vreau sa ii privesc pe toti astazi. Fratii mei sunt Fiii Tai. Paternitatea Ta i-a creat si mi i-a dat pe toti ca parte din Tine si din propriul meu Sine. Astazi Te cinstesc prin ei si sper astfel sa imi recunosc astazi Sinele.

Lectia 246 - Sambata, 16 iulie

A -mi iubi Tatal, inseamna a-I iubi Fiul.

Nu ma lasa sa cred ca pot gasi calea catre Dumnezeu daca am ura in inima. Nu ma lasa sa  incerc sa il ranesc pe Fiul lui Dumnezeu si sa cred ca pot sa ii cunosc Tatal sau sa imi cunosc Sinele. Nu ma lasa sa ratez propria recunoastere si sa mai cred ca imi pot constientiza Tatal sau ca mintea mea poate concepe toata iubirea pe care o are Tatal pentru mine si pe care I-o inchin la randul meu.

Voi accepta calea pe care o alegi Tu pentru mine ca sa ajung la Tine, Tata. Caci voi reusi sa fac asta, pentru ca este Voia Ta. Si vreau sa recunosc ca tot ce voiesti Tu este ce voiesc si eu, si numai asta. Asa aleg sa Iti iubesc Fiul. Amin

Lectia 245 - Vineri, 15 iulie

Pacea Ta e cu mine, Tata. Sunt in siguranta.

Pacea Ta ma inconjoara, Tata. Unde merg, pacea Ta merge cu mine. Isi revarsa lumina asupra tuturor celor pe care ii intalnesc. Le-o aduc celor parasiti, singuri si infricosati. Le dau pacea Ta celor care sufera de durere sau plang dupa vreo pierdere sau se considera lipsiti de speranta si de fericire. Trimite-i la Mine, Tata. Lasa-ma sa duc cu mine pacea Ta. Caci vreau sa Iti mantuiesc Fiul, dupa cum e Voia Ta, ca sa ajung sa imi recunosc Sinele.

Mergem asadar, in pace. Mesajul pe care l-am primit il dam lumii intregi. Si ajungem astfel sa auzim Vocea pentru Dumnezeu, Care ne vorbeste in timp ce ii relatam Cuvantul, a Carui Iubire o recunoastem pentru ca impartasim Cuvantul pe care ni l-a dat El.

Lectia 244 - Joi, 14 iulie

Nu sunt in pericol nicaieri in lume.

Fiul Tau este in siguranta oriunde s-ar afla, caci Tu esti cu el oriunde. Nu trebuie decat sa iti invoce Numele pentru a-si aduce aminte de siguranta si de Iubirea Ta, caci ele una sunt. Cum poate sa se teama, sa se indoiasca sau sa nu stie ca nu poate sa sufere, sa fie in pericol sau sa aiba parte de nefericire, cand Iti apartine Tie, iubit si iubitor, in siguranta imbratisarii Tale Parintesti?

Si aici suntem cu adevarat. Nicio furtuna nu poate sa intre in adapostul sfintit al casei noastre. In Dumnezeu suntem in siguranta. Caci ce poate veni sa Il ameninte pe Dumnezeu sau sa infricoseze ceea ce va fi de-a pururi o parte din El?

Lectia 243 - Miercuri, 13 iulie

Astazi nu voi judeca nimic din ce se intampla.

Astazi voi fi onest cu mine insumi. Nu voi considera ca stiu deja ce trebuie sa ramana mai presus de intelegerea mea prezenta. Nu voi considera ca inteleg intregul din franturile perceptiei mele, care sunt tot ce pot sa vad. Astazi recunosc ca e asa. Si sunt, de aceea, usurat de prejudecati pe care nu le pot face.Asa ma eliberez si eliberez tot ce vad, pentru a fi in pace, asa cum ne-a creat Dumnezeu.

Tata, astazi las creatia libera sa fie ea insasi. Ii cinstesc toate partile, in care sunt inclus si eu. Suntem una pentru ca fiecare parte contine amintirea Ta, iar adevarul trebuie sa lumineze in noi toti ca tot unitar.

Lectia 242- Marti, 12 iulie

Ziua de azi e a lui Dumnezeu. E darul pe care I-l fac eu.

Astazi nu imi voi conduce singur viata. Nu inteleg lumea si, de aceea, trebuie sa fie o prostie sa incerc sa imi conduc singur viata. Exista insa Unul care stie tot ce e mai bine pentru mine. Si se bucura sa nu ia alte decizii pentru mine decat cele care duc la Dumnezeu. Ii dau Lui ziua de azi, caci nu vreau sa imi intarzii venirea acasa, si El e Cel care stie pe ce cale se ajunge la Dumnezeu.

Asa ca Iti dam Tie ziua de azi. Venim cu mintile complet deschise. Nu cerem ce credem noi ca vrem. Da-ne ce vrei Tu sa primim. Stii tot ce dorim si ce vrem. Si ne vei da tot ce este necesar sa ne ajute sa gasim calea care duce la Tine.

Lectia 241 - Luni, 11 iulie

3. Ce este lumea?

Lumea e perceptie falsa. Din eroare s-a nascut, si nu si-a parasit sursa. Si nu va ramane mai mult decat gandul care i-a dat nastere. Cand gandul separarii se va preschimba intr-unul de iertare adevarata, lumea se va vedea intr-o cu totul alta lumina: o lumina care duce la adevar, unde toata lumea trebuie sa dispara si toate erorile ei pier. Acum sursa ei a disparut, si efectele ei au disparut si ele.
Lumea a fost facuta ca atac impotriva lui Dumnezeu. Ea simbolizeaza frica. Si ce e frica, daca nu absenta iubirii? Asa ca lumea s-a dorit a fi un loc in care Dumnezeu nu poate sa intre si in care Fiul Lui poate fi separat de El. Aici s-a nascut perceptia, caci cunoasterea nu poate cauza asemenea ganduri nesanatoase. Dar ochii insala si urechile aud gresit. Asa ca acum greselile devin foarte posibile, caci certitudinea a disparut.
In locul ei, s-a dat nastere mecanismelor iluziei. Si acum ele cauta ceea ce le este dat sa caute. Obiectivul lor este acela de a indeplini scopul pe care lumea sa il ateste si sa il faca real. Deci mecanismele acestea nu pot vedea in iluziile lor decat o baza solida in care exista adevarul sustinut in parte de minciuni. Dar tot ce relateaza ele nu e decat minciuna tinuta departe de adevar.
Vazul, facut sa te deturneze de la adevar, poate fi redirectionat. Sunetele devin chemarea catre Dumnezeu si astfel orice fel de perceptie poate dobandi un nou rost de la Cel desemnat de Dumnezeu ca Mantuitor al lumii. Urmeaza lumina Lui si priveste lumea asa cum o contempla El. De fiecare data cand ti se vorbeste, asculta vocea Lui. Si lasa-L sa-ti redea pacea si certitudinea pe care le-ai aruncat, dar pe care Cerul le-a pastrat in El pentru tine.
Sa nu fim multumiti pana ce lumea nu se alatura perceptiei noastre schimbate. Sa nu fim satisfacuti pana cand iertarea nu este deplina. Sa nu incercam sa ne schimbam functia. Trebuie sa salvam lumea. Caci noi, cei care am facut-o, trebuie sa o privim prin ochii lui Cristos, ca tot ce a fost facut sa moara sa fie readus la viata vesnica.

In aceasta clipa sfanta soseste mantuirea.

Ce bucurie avem astazi! E timpul sa sarbatorim. Pentru ca ziua de azi ofera lumii intunecate clipa in care i se stabileste eliberarea. A venit ziua in care intristarile trec si durerea dispare.Slava mantuirii rasare astazi peste o lume eliberata. E clipa sperantei pentru mii de milioane. Vor fi unite acum, cand le ierti pe toate. Caci voi fi iertat de tine azi.

Ne-am iertat acum unul pe altul, asa ca revenim la Tine in sfarsit. Tata, Fiul Tau, care nu a plecat nicicand, se intoarce acasa, in Cer. Cat de fericiti suntem ca ni s-a redat sanatatea mintala si ca ne amintim ca suntem una cu totii.