joi, 24 noiembrie 2011

Lectia 346 - Duminica, 27 noiembrie

Astazi ma invaluie pacea lui Dumnezeu
Si uit de toate, in afara de Iubirea Lui.

Tata, ma trezesc azi cu miracole care imi corecteaza perceptia tuturor lucrurilor. Asa incepe ziua pe care o impartasesc ce Tine dupa cum voi impartasi si vesnicia, caci timpul s-a dat deoparte azi. Nu caut lucrurile timpului, asa ca nu le voi vedea. Ce caut azi transcede toate legile timpului si lucrurile percepute in timp. Vreau sa uit de toate, in afara de Iubirea Ta. Vreau sa raman in Tine si sa nu cunosc alte legi decat propria Ta lege a iubirii. Si vreau sa gasesc pacea pe care ai creat-o pentru Fiul Tau, uitand de toate jucariile prostesti pe care le-am facut, vazand slava Ta si a mea.

Iar astazi, cand se lasa seara, nu ne vom aduce aminte decat de pacea lui Dumnezeu. Caci vom invata astazi ca pacea e a noastra, cand uitam de toate, in afara de Iubirea Ta.

Lectia 345 - Sambata, 26 noiembrie

Astazi ofer numai miracole,
Caci vreau sa imi fie inapoiate.

Tata, un miracol reflecta darurile pe care mi le faci mie, Fiul Tau. Si fiecare dar pe care il fac mi se inapoiaza, amintindu-mi ca legea iubirii e universala. Chiar si aici, aceasta ia o forma pe care o pot recunoaste si o pot vedea functionand. Miracolele pe care le dau mi se dau inapoi chiar in forma de care am nevoie sa ma ajute la problemele pe care le percep. Tata, in Cer e altfel, pentru ca acolo nu sunt nevoi. Dar aici, pe pamant, miracolul e mai aproape de darurile Tale decat orice alt dar pe care pot sa il dau. Asa ca lasa-ma sa dau astazi numai acest dar, care- nascut din iertare adevarata- lumineaza calea pe care trebuie sa o strabat ca sa imi aduc aminte de Tine.

Pace astazi tuturor inimilor aflate in cautare. Lumina a venit sa ofere miracole pentru a binecuvanta lumea obosita. Astazi isi va gasi odihna, caci vom oferi ce am primit.

Lectia 344 - Vineri, 25 noiembrie

Astazi invat legea iubirii.
Ce ii dau in dar fratelui meu e darul pe care mi-l fac mie.

Aceasta este legea Ta, Tata, nu a mea. Nu am inteles ca inseamna sa dau si m-am gandit sa pastrez ce mi-am dorit numai pentru mine. Si, uitandu-ma la comoara pe care am crezut ca o am, am gasit un loc gol unde nu a fost, nu este si nu va fi nimic. Cine poate impartasi un vis? Si ce imi poate oferi o iluzie? Dar cel pe care il iert imi va face daruri care intrec valoarea oricarui lucru de pe pamant. Fratii mei iertati sa imi umple vistieria cu comorile Cerului, singurele care sunt reale. Asa se implineste legea iubirii. Si asa se scoala Fiul Tau si se intoarce la Tine.

Cat de aproape suntem unul de altul, in timp ce ne indreptam spre Dumnezeu! Cat de aproape este El de noi! Cat de aproape e sfarsitul visului pacatului si izbavirea Fiului lui Dumnezeu!