miercuri, 29 iunie 2011

Lectia 234 - Luni, 4 iulie

Tata, azi sunt din nou Fiul Tau.

Astazi vom anticipa momentul in care visele pacatului si ale vinovatiei vor disparea, si vom atinge pacea sfanta pe care nu am parasit-o niciodata. Intre vesnicie si eternitate s-a scurs doar o infima clipa. Atat de scurt e intervalul, incat nu a existat nicio ruptura a continuitatii, nicio intrerupere a gandurilor care sunt mereu unite intr-un tot unitar. Nimic nu s-a intamplat nicicand sa tulbure pacea lui Dumnezeu Tatal si Fiul. Astazi acceptam ca lucrul acesta e intru totul adevarat.

Iti multumim, Tata, ca nu putem pierde amintirea Ta si a Iubirii Tale. Ne recunoastem siguranta si aducem multumiri pentru toate darurile pe care ni le-ai dat, pentru tot ajutorul dragastos pe care
l-am primit, pentru vesnica Ta rabdare si Cuvantul pe care ni l-ai dat ca suntem mantuiti.

Lectia 233 - Duminica, 3 iulie

Imi dau viata lui Dumnezeu sa o calauzeasca astazi.

Tata, iti dau toate gandurile mele de astazi. Pe ale mele nu vreau sa le mai tin. In locul lor, da-mi-le pe ale Tale. Iti dau si toate faptele mele, ca sa pot face Voia Ta in loc sa urmaresc obiective care nu pot fi atinse si sa imi pierd vremea cu inchipuiri desarte. Astazi vin la Tine. Ma dau la o parte si pur si simplu Te urmez. Fii Tu Calauza, iar eu sa fiu cel care Te urmeaza si care nu pune la indoiala intelepciunea Infinitului, nici Iubirea a carei tandrete nu o pot pricepe, dar care este totusi darul desavarsit pe care mi-l faci Tu.

Astazi avem o singura Calauza pentru a ne conduce. Si, in timp ce mergem impreuna, Ii vom da Lui ziua de azi fara nicio rezerva. E ziua Lui. Asa ca e o zi de daruri si milostiviri nenumarate pentru noi.