duminică, 27 noiembrie 2011

Lectia 350 - Joi, 1 decembrie

Miracolele reflecta vesnica Iubire a lui Dumnezeu.
Sa le oferi inseamna sa iti aduci aminte de El
Si, prin amintirea Lui, sa mantuiesti lumea.

Ce iertam devine o parte din noi, in felul in care ne percepem noi. In felul in care l-ai creat Tu, Fiul lui Dumnezeu incorporeaza in el lucrurile toate. Amintirea Ta depinde de iertarea lui. Ce este el ramane neafectat de gandurile lui. Dar ce vede el e consecinta lor directa. De aceea, Tata, vreau sa apelez la Tine. Numai amintirea Ta ma va elibera. Si numai iertarea mea ma invata sa las sa imi revina amintirea Ta si sa o dau cu recunostinta lumii.

Adunand miracolele de la El, vom fi recunoscatori intr-adevar. Caci, aducandu-ne aminte de El, Fiul Lui ni se va reda in realitatea Iubirii.

Lectia 349 - Miercuri, 30 noiembrie

Astazi las viziunea lui Cristos sa vada
Toate lucrurile pentru mine si sa nu le judece, ci sa dea
In schimb fiecaruia in parte cate un miracol de iubire.

Asa vreau sa eliberez toate lucrurile pe care le vad si le dau libertatea pe care o caut. Caci asa ma supun legii iubirii, si dau ce vreau sa gasesc si sa imi insusesc. Mi se va da lucrul acesta, pentru ca l-am ales ca dar pe care vreau sa il dau. Tata, darurile Tale sunt ale mele. Fiecare dar pe care il accept imi da un miracol de dat mai departe. Si, dand asa cum vreau sa primesc, invat ca miracolele Tale tamaduitoare imi apartin.

Tatal nostru stie de ce avem nevoie. El ne da harul de-a ne implini toate nevoile. Asa ca ne punem increderea in El sa ne trimita miracole pentru a binecuvanta lumea si a ne vindeca mintile in timp ce ne intoarcem la El.

Lectia 348 - Marti, 29 noiembrie

Nu am niciun motiv de manie sau de teama,
Caci Tu esti peste tot in jurul meu. Si, pentru fiecare nevoie
Pe care o percep, harul Tau imi este de ajuns.

Tata, sa imi aduc aminte ca esti aici si ca nu sunt singur. Peste tot in jurul meu este Iubirea eterna. Nu am motiv decat de pacea deplina si bucuria desavarsita pe care le impartasesc cu Tine. Ce nevoie am de manie sau de frica? Peste tot in jurul  meu e siguranta desavarsita. Pot oare sa ma tem, cand ma insoteste vesnica Ta fagaduinta? Peste tot in jurul meu e nepacatosenie desavarsita. De ce as putea sa ma tem, cand Tu m-ai creat intr-o sfintenie la fel de desavarsita ca a Ta?

Harul lui Dumnezeu ne este de ajuns in tot ce vrea El sa facem. Si numai asta alegem sa fie voia noastra si a Lui, deopotriva.

Lectia 347 - Luni, 28 noiembrie

Mania vine precis din judecata. Judecata este
Arma pe care vreau sa o folosesc impotriva mea,
Sa tin miracolul departe de mine.

Tata, vreau ce merge impotriva voii mele si nu vreau ce e voia mea sa am. Indreapta-mi mintea, Tata. E bolnava. Dar Tu ai oferit libertate, asa ca aleg sa revendic astazi darul Tau. Asa dau toata judecata Celui pe Care mi L-ai dat sa judece pentru mine. El vede ce vad eu; si totusi, cunoaste adevarul. Vede durerea; si totusi, intelege ca nu este reala, si in intelegerea Lui e gata vindecata. El da miracolele pe care visele mele vor sa le ascunda de constienta mea. Sa judece El astazi. Eu nu imi cunosc voia, dar El e sigur ca ea este a Ta. Si tot El va vorbi pentru mine si va chema miracolele Tale sa vina la mine.

Asculta astazi. Stai foarte linistit si asculta blanda Voce pentru Dumnezeu incredintandu-te ca El te-a judecat si declarat Fiul pe care il iubeste.