miercuri, 7 septembrie 2011

Lectia 269 - Duminica, 11 septembrie

Vederea mea vrea sa vada chipul lui Cristos.

Astazi Iti cer sa imi binecuvantezi vederea. Caci este mijlocul pe care l-ai ales sa imi arati unde gresesc si cum sa privesc dincolo de greselile mele. Mi-e dat sa gasesc o noua perceptie prin Calauza pe care mi-ai dat-o; si, prin lectiile Ei, sa trec dincolo de perceptie si sa ma intorc la adevar. Cer iluzia care le transcede pe toate cele facute de mine. Astazi aleg sa vad o lume iertata, in care fiecare imi arata chipul lui Cristos si ma invata ca tot ce vad imi apartine, ca nimic nu exista, cu exceptia sfantului Tau Fiu.

Astazi vederea noastra e binecuvantata intr-adevar. Impartasim o singura viziune, in timp ce vedem fata Celui al Carui Sine ne apartine. Suntem una datorita Celui Care este Fiul lui Dumnezeu;datorita Celui Care este propria noastra Identitate.

Lectia 268 - Sambata, 10 septembrie

Toate lucrurile sa fie exact asa cum sunt.

Sa nu fiu azi criticul Tau, Doamne, si sa nu judec contra Ta. Sa nu incerc sa ma amestec in creatia Ta si sa nu o sucesc in forme nesanatoase. Sa fiu dispus sa imi retrag dorintele de la unitatea ei si sa o las, astfel, sa fie asa cum ai creat-o. Caci, in felul acesta, voi fi in stare sa imi recunosc si eu Sinele asa cum m-ai creat. In iubire am fost creat si in iubire voi ramane de-a pururi. Ce ma poate inspaimanta, cand las toate lucrurile sa fie exact asa cum si sunt?

Sa nu ne lasam astazi ochii sa fie hulitori, nici urechile sa se plece la limbi mincinoase. Numai realitatea este fara durere. Numai realitatea este in deplina siguranta. Si numai asta cautam astazi.

Lectia 267 - Vineri, 9 septembrie

Inima mea bate in pacea lui Dumnezeu.

In jurul meu e toata viata pe care a creat-o Dumnezeu in Iubirea Lui. Ea ma cheama in fiecare bataie de inima si in fiecare rasuflare, in fiecare fapta si in fiecare gand. Pacea imi umple inima si imi inunda trupul cu scopul iertarii. Acum mintea mea e vindecata si mi-e dat tot ce imi trebuie pentru a mantui lumea. Fiecare bataie de inima imi aduce pace, fiecare rasuflare ma umple de putere. Sunt un mesager al lui Dumnezeu, indrumat de Vocea Lui, sustinut de El cu iubire si tinut de-a pururi linistit si impacat in Bratele Lui iubitoare. Fiecare bataie de inima invoca Numele Lui, si Vocea Lui raspunde la fiecare dintre ele, incredintandu-ma ca sunt acasa in El.

Sa fiu atent la Raspunsul Tau, nu la al meu. Tata, inima mea bate in pacea pe care a creat-o Inima Iubirii. Acolo si numai acolo pot sa fiu acasa.