sâmbătă, 2 iulie 2011

Lectia 237 - Joi, 7 iulie

Acum vreau sa fiu asa cum m-a creat Dumnezeu.

Astazi voi accepta adevarul despre mine. Ma voi scula in slava si voi lasa lumina din mine sa se rasfranga asupra lumii pe tot parcursul zilei. Aduc lumii vestea buna a mantuirii pe care o aud cand imi vorbeste Dumnezeu, Tatal meu. Si intrezaresc lumea pe care Cristos ar vrea sa o vad, constient ca ea pune capat cumplitului vis al mortii;constient ca e Chemarea pe care mi-o adreseaza Tatal meu.

Cristos e astazi ochii mei si, tot El, urechile care asculta astazi Vocea pentru Dumnezeu. Tata, vin la Tine prin Cel Care e Fiul Tau si, totodata, adevaratul meu Sine. Amin.

Lectia 236 - Miercuri, 5 iulie

Imi conduc mintea, pe care numai eu trebuie sa o conduc.

Am o imparatie pe acre trebuie sa o conduc. Uneori nu pare deloc ca as fi imparatul ei. Pare sa triumfe ea asupra mea si sa imi spuna ce sa gandesc, ce sa fac si ce sa simt. Si totusi, mi s-a dat ca sa serveasca oricarui scop pe care il percep in ea. Mintea mea poate numai sa serveasca. Astazi o pun in slujba Spiritului Sfant sa o foloseasca dupa cum crede de cuviinta. Asa imi dirijez mintea, pe care numai eu pot sa o conduc. Si asa o eliberez sa faca Voia lui Dumnezeu.

Tata, mintea mea e deschisa la Gandurile Tale si inchisa azi la orice alte ganduri decat ale Tale. Imi conduc mintea si Ti-o ofer. Accepta darul meu, pentru ca e cel pe care mi l-ai dat Tu.

Lectia 235 - Marti, 5 iulie

Dumnezeu, in mila Lui, voieste sa fiu mantuit.

Nu trebuie decat sa ma uit la toate lucrurile care par sa imi faca rau, ca sa ma incredintez, cu certitudine deplina, ca Dumnezeu voieste sa fiu mantuit de ele si sa le vad pur si simplu disparand. Nu trebuie decat sa tin minte ca Voia Tatalui meu pentru mine e numai fericire, ca sa imi dau seama ca mi s-a dat numai fericire. Si nu trebuie decat sa imi aduc aminte ca Iubirea lui Dumnezeu Ii invaluie Fiul si ii tine nepacatosenia de-a pururi desavarsita, ca sa fie sigur ca sunt mantuit si ocrotit de-a pururi in bratele Lui. Eu sunt Fiul pe care il iubeste. Si sunt mantuit pentru ca Dumnezeu, in mila Lui, o voieste.

Tata, Sfintenia Ta este a mea. Iubirea Ta m-a creat si mi-a facut nepacatosenia de-a pururi o parte din Tine. Nu am in minte nici urma de vinovatie sau pacat, caci nu e nici urma de ele in Tine.