sâmbătă, 22 octombrie 2011

Lectia 313 - Marti, 25 octombrie

Sa vina acum o noua perceptie.

Tata, exista o viziune care vede lucrurile toate lipsite de pacat, asa ca frica a disparut si, unde era ea, e invitata iubirea sa intre. Iar iubirea va veni oriunde e poftita. Aceasta viziune este darul Tau. Ochii lui Cristos vad o lume iertata. In ochii Lui, toate pacatele ei sunt iertate, caci El nu vede niciun pacat in lucrurile la care se uita. Sa imi vina acum perceptia Lui adevarata, ca sa ma pot trezi din visul pacatului si sa imi vad inauntru nepacatosenia, pe care Tu ai tinut-o complet nepangarita pe altarul inchinat sfantului Tau Fiu, Sinele cu care vreau sa ma identific.

Astazi sa ne privim unul pe altul cu viziunea lui Cristos. Cat de frumosi suntem! Cat de sfinti si cat de dragastosi! Frate, vino si uneste-te cu mine astazi. Mantuim lumea cand ne unim. Caci, in viziunea noastra, devine la fel de sfanta ca lumina din noi.

Lectia 312- Luni, 24 octombrie

Vad toate lucrurile asa cum vreau sa fie.

Perceptia urmeaza judecata. Odata ce am judecat, vedem ce vrem sa vedem. Caci vederea ne poate fi utila numai pentru a ne oferi ce vrem sa vedem. E imposibil sa ne scape ce vrem sa vedem si sa nu reusim sa vedem ce am ales sa privim. Ce neindoios ajunge, atunci, lumea reala sa salute sfanta vedere a celui ce preia scopul Spiritului Sfant ca obiectiv al propriei sale vederi! Si nu va putea sa nu vada ce ar vrea Cristos sa vada el si sa impartaseasca Iubirea lui Cristos fata de ce vede el.

Nu am alt scop pentru astazi decat acela de a vedea o lume libera, eliberata de toate judecatile pe care le-am facut. Tata, aceasta este Voia Ta pentru mine astazi; si, de aceea, trebuie sa fie, totodata, si obiectivul meu.

Lectia 311 - Duminica, 23 octombrie

10. Ce este Judecata de apoi?

A Doua Venire a lui Cristos ii aduce Fiului lui Dumnezeu un dar: putinta de a auzi Vocea pentru Dumnezeu proclamand  ca falsul este fals si adevarul a ramas neschimbat. Iata judecata prin care se incheie toata perceptia. Mai intai vezi o lume care a acceptat adevarul acestui lucru, proiectat dintr-o minte de acum corectata. Si, cu aceasta viziune sfanta, perceptia face un gest de binecuvantare in tacere si dispare apoi, obiectivul ei fiind indeplinit si misiunea incheiata.
Ultima judecata asupra lumii nu contine nicio condamnare. Caci vede lumea total iertata, fara pacat si fara niciun rost. Fara cauza si acum fara functie in ochii lui Cristos, ea trece pur si simplu in nefiinta. Acolo s-a nascut si tot acolo se sfarseste. Si toata figurile din visul in care incepuse lumea dispar odata cu ea. Trupurile sunt inutile acum si se vor stinge prin urmare, pentru ca Fiul lui Dumnezeu nu are limite.
 Tu, care ai crezut ca Judecata de apoi a lui Dumnezeu va condamna lumea la iad alaturi de tine, accepta acest adevar sfant: Judecata lui Dumnezeu e darul Corectiei pe care l-a acordat tuturor greselilor tale, eliberandu-te de ele si de toate efectele pe care au parut sa le aiba vreodata. Sa te temi de harul mantuitor al lui Dumnezeu inseamna, pur si simplu, sa te temi de izbavirea deplina de suferinta, de revenirea la pace, siguranta si fericire si de uniunea cu propria ta Identitate.
Judecata de pe urma a lui Dumnezeu e la fel de milostiva ca fiecare pas din planul desemnat de Dumnezeu sa Isi binecuvanteze Fiul si sa il cheme sa revina la pacea vesnica pe care o impartaseste cu El. Sa nu te temi de iubire. Caci numai ea poate sa vindece toata suferinta, poate sa stearga toate lacrimile si sa il trezeasca bland din visul de durere pe Fiul pe care Dumnezeu il recunoaste al Sau. Sa nu te temi de asta. Mantuirea iti cere sa ii dai bun venit. Iar lumea iti asteapta acceptarea bucuroasa, care o va elibera.
Iata Judecata de pe urma a lui Dumnezeu: " Tot sfantul Meu Fiu esti, de-a pururi inocent, de-a pururi iubitor si de-a pururea iubit, la fel de nelimitat cum este si Creatorul tau, complet neschimbator si de-a pururi pur. Trezeste-te, de aceea, si revino la Mine. Eu sunt Tatal tau si tu esti Fiul Meu."

Lectia 311 - Judec toate lucrurile asa cum vreau sa fie.

Judecata a fost facuta sa fie o arma folosita impotriva adevarului. Ea separa lucrul impotriva caruia se foloseste si il scoate in relief ca si cum ar fi un lucru aparte. Si apoi face din el ce vrei sa fie. Ea judeca ce nu intelege, pentru ca nu poate vedea totalitatea si, de aceea, judeca fals. Sa nu o folosim astazi, ci sa facem din ea un dar inchinat Celui Care are o alta intrebuintare pentru ea. El ne va usura de agonia tuturor judecatilor pe care le-am facut in defavoarea noastra si va restabili pacea mintii dandu-ne Judecata lui Dumnezeu asupra Fiului Sau.

Tata, asteptam azi, cu mintea deschisa sa Iti auzim Judecata asupra Fiului pe care il iubesti. Noi nu il cunoastem si nu il putem judeca. Asa ca lasam Iubirea Ta sa decida ce anume trebuie sa fie cel pe care l-ai creat ca Fiu al Tau.