luni, 18 iulie 2011

Lectia 254 - Duminica, 24 iulie

Sa taca toate vocile din mine, in afara Vocii lui Dumnezeu.

Tata, astazi nu vreau sa aud decat Vocea Ta. In cea mai profunda liniste, vreau sa vin la Tine sa aud Vocea Ta si sa primesc Cuvantul Tau. Nu am alta rugaciune decat asta: vin sa Iti cer adevarul. Iar adevarul nu e decat Voia Ta, pe care vreau sa o impartasesc astazi cu Tine.

Astazi nu lasam niciun gand de-al eului sa ne indrume cuvintele sau faptele. Cand apar asemenea ganduri, ne tragem linistiti inapoi, le privim si apoi le dam drumul. Nu dorim ce ar aduce cu ele. Asa ca nu alegem sa le pastram. Au tacut acum. Si, in linistea sfintita de Iubirea Lui, Dumnezeu ne vorbeste si ne spune despre voia noastra, caci am ales sa ne aducem aminte de El.

Lectia 253- Sambata, 23 iulie

Sinele meu e stapanul universului.

E imposibil sa ajunga la mine ceva nepoftit de mine. Chiar si in lumea aceasta, eu sunt stapanul destinului meu. Ce se intampla e ceea ce doresc. Ce nu se intampla e ceea ce nu vreau sa se intample. Asta trebuie sa accept. Caci asa sunt dus dincolo de lumea aceasta, la creatiile mele, vlastarele vointei mele, in Cer unde Sinele meu sfant sta cu ele si cu Cel Care m-a creat.

Tu esti Sinele pe Care L-ai creat drept Fiu, creand dupa asemanarea Ta si Una cu Tine. Sinele meu, care stapaneste universul, nu e decat Voia Ta in deplina uniune cu a mea, care nu poate decat sa isi ofere asentimentul bucuros alei Tale, ca sa se extinda la Ea Insasi.

Lectia 252 - Vineri, 22 iulie

Fiul lui Dumnezeu e Identitatea mea.

Sinele meu e sfant dincolo de toate gandurile de sfintenie pe care le concep acum. Puritatea Lui sclipitoare si desavarsita e cu mult mai stralucitoare decat orice lumina pe care am vazut-o vreodata. Iubirea Lui este nelimitata, de o intensitate care tine toate lucrurile in ea, in calmul certitudinii tihnite. Puterea Lui nu vine din impulsurile arzatoare care pun lumea in miscare, ci din Iubirea netarmurita a lui Insusi Dumnezeu. Cat de departe de lumea aceasta trebuie sa fie Sinele meu, si totusi cat de aproape de mine si cat de apropiat de Dumnezeu!

Tata, Tu cunosti adevarata mea Identitate. Dezvaluie-mi-O acum mie, Fiului Tau, ca sa ma pot trezi la adevarul din Tine si sa stiu ca mi s-a redat Cerul.