marți, 31 ianuarie 2012

Program zilnic de lucru cu ingerii


Va propunem sa va integrati (pentru dumneavoastra insiva sau pentru cei apropiati) intr-un program zilnic (sau aproape zilnic) de lucru cu ingerii, dupa cum urmeaza:

20.30 - Arhanghelul Gabriel - pentru deschidere sufleteasca, pentru a avea relatii bune cu cei din jur, pentru inspiratie in educarea copiilor, pentru probleme de comunicare de orice fel si la orice nivel, pentru a ne exprima sentimentele si ideile, pentru a ne pune in valoare.

21.00 - Arhanghelul Rafael - pentru probleme de sanatate (in paralel se va urma tratamentul adecvat bolii fiecaruia - alopat sau naturist).

21.30 - Ingerul pazitor si Metatron - pentru a ne gasi locul potrivit in aceasta lume, astfel incat darurile noastre sa fie fructificate de catre cei care au nevoie de ele. Daca sunteti in situatia in care ceea ce faceti nu va mai implineste sau chiar ati ramas fara serviciu, inseamna ca e timpul sa va gasiti locul potrivit si ingerii va vor ajuta, va vor pregati si va vor indruma spre noi locuri de munca.

22.00 - Arhanghelul Mihail - pentru protectie, calauzire puternica, forta launtrica pentru a face fata unor situatii grele de viata (deces, divort, traume psihice, etc.), pentru a elibera de dependente (alcool, droguri, obiceiuri nesanatoase), pentru a intari credinta.

22.30 - Arhanghelul Samuel - pentru toti cei care doresc sa gaseasca persoana potrivita pentru a forma un cuplu, dar si cei care simt nevoia sa improspateze iubirea in relatiile in care sunt deja.

5 comentarii:

  1. Buna Felicia, felicitari pentru initiativa, dar multi dintre noi nu stiu cum sa lucreze cu ingerii, sau cel putin nu stiu cum ingerii sa lucreze cu ei.. te-as ruga daca iti este posibil sa ne dai cateva detalii in plus. Fie ca Pacea si Armonia sa domneasca in Casa Ta ! Multumesc, cu drag Victor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, a lucra cu ingerii inseamna sa citesc rugaciunile specifice fiecarui Sf. Arhanghel si Inger la orele de mai sus?
    Puteti detalia, va rog?
    Doamne ajuta !
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. buna ziua,
    as vrea sa stiu cum se" lucreaza cu ingerii"?
    sunt rugaciuni speciale?
    unde le por gasi?
    Doamne ajuta!
    va multumesc,cu drag Carmen

    RăspundețiȘtergere
  4. dati mai multe detalii cum sda ne rugam si mai multe articole multi sunt care vor sa se roage Dumnezeu sa ne ajute

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua, am si eu o parere despre modul de lucru cu ingeri, cred ca daca ii acceptam sa ne ajute este de ajuns, am mai citit pe undeva ca nu ne incalca liberul arbitru. multumesc. Dumnezeu sa ne indrume mereu!

    RăspundețiȘtergere