duminică, 25 septembrie 2011

Lectia 286 - Miercuri, 28 septembrie

Linistea Cerului imi cuprinde astazi inima.

Tata, ce liniste e astazi! Cu cat calm se rezolva de la sine toate! Iata ziua aleasa sa ajung sa inteleg lectia ca nu trebuie sa fac nimic. In Tine s-a facut deja fiecare alegere. In Tine s-a rezolvat deja fiecare conflict. In Tine mi s-a dat deja tot ce sper sa gasesc. Pacea Ta este a mea. Inima mi-e linistita si mintea in repaus. Iubirea Ta e Cerul, si Iubirea Ta este a mea.

Linistea zilei de astazi ne va da speranta ca am gasit drumul si ca am strabatut deja o mare parte din el, calatorind, spre un obiectiv intru totul cert. Astazi nu ne vom indoi de sfarsitul pe care ni l-a fagaduit Dumnezeu Insusi. Ne punem increderea in El, si in Sinele nostru, Care a ramas una cu El.

Un comentariu:

  1. Da, frumos... un adevar stiu, dar atat de greu de atins ...starea de PREZENT.

    Multi vor spune ca sunt carcotasa, dar ca adevarul sa fie intreg, starea de prezent nu e o ratie, portie pe care o luam asa cand vrem, putem sau e cazul sa intram in ea
    As completa ca starea de abandon in bratele lui Dumnezeu, starea de PREZENT (fara trecut sau viitor) e starea normala, de fericire in care doar cu voia lui si deschiderea inimii noastre noi reusim sa fim una cu el...ca niste copii ai lui Dumnezeu. Asta nu doar pentru o clipa sau zi....ci pentru tot "timpul nostru ".

    Multi invatati se blocheaza spunund ca "starea de prezent e scurta si greu de atins, o iluzie"....hm exact acesta e stare normala pe care noi am UITAT-O.....adevarat, nu usor de atins, datorit unor multiplelor cauze (nu intru in detalii) dar nu imposibil de atins.
    Sa invatam sa redevenim copii si atunci iubirea , fericirea si lumina va invada casuta sufletului nostru.

    RăspundețiȘtergere