marți, 15 februarie 2011

Dialoguri pe tema ingerilor



Intrucat site-ul www.lumeaingerilor.ro are probleme cu forumul, am deschis aceasta pagina din necesitatea de a comunica pe aceasta tema. Daca aveti intrebari, impartasiri, opinii, propuneri de orice fel legate de ingeri, va rugam sa le dezvaluiti in acest spatiu.

6 comentarii:

  1. Buna ziua,
    as vrea sa va multumesc pentru tema propusa. Au fost mai multe momente in viata mea cand mi'am propus sa ma cunosc mai bine, sa fiu sincera eu cu mine, sa fiu atenta la trairile mele... insa mereu a intervenit ceva si am renuntat.
    Cred ca acest format cu suport, cu rugaciuni zilnice si posibilitatea de a impartasi experienta cu alte persoane o sa imi fie de mare ajutor.
    Deasemenea au existat momente cand am simtit ca exista ceva in interiorul meu... ceva ca un glob luminos care vrea sa iasa la suprafata... insa nu stiam cum sa ii dau drumul. Eu ma gandeam atunci ca este darul meu special de la Dumnezeu pe care trebuie sa il descopar. Insa timpul a trecut si am senzatia ca l'am astupat acel glob luminos cu tot felu de iluzii, minciuni, sperante, neincredere...
    As dori tare mult sa incerc sa il descoper cu ajutorul ingerilor. Cand eram mica petreceam mult timp povestind cu ingerul meu pazitor. Imi era mult mai usor sa mi'l inchipui langa mine. Aveam zile cand ii povesteam tot ce am facut. Ca am suparat'o pe mama, ce am mancat, cum m'am jucat. Eram sigura de prezenta lui...
    Sper ca acum, fiind mai matura, mai constienta sa ime regasesc ingerasul crescut si el :) si sa imi lumineze calea ce trebuie sa o urmez.
    Am impresia ca atunci cand incerc sa intru in legatura cu el sunt prea constienta, gandesc prea mult si ma concentrez sa ii simt atingerea sau glasul... ma gandesc ca nu sunt destul de deschisa , de sincera pentru ai intelege mesajele.
    Va multumes ca ati avut rabdare sa imi cititi gandurile si sper ca o sa reusim sa ne cunoastem cat mai bine pe noi insine. M'as bucura daca am putea impartasi experientele.
    O zi luminoasa sa aveti :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa o scurta linistire a mintii, impreuna cu o respiratie usoara, ritmata, primul gand ce vine este e la Dumnezeu, prin Ingerul Pazitor.
    :)

    Suces!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit cu interes site-ul'Lumea ingerilor' si sunt interesata de cauzele subtile ale bolilor,unde am gasit cele 7 chakre dar lipsesc descrierile ultimelor 2.cand vor fi introduse?sunt nerabdatoare sa le citesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,
    Va citesc site-ul in fiecare zi si am descoperit ca lucrul cu ingerii este foarte usor. Am o rugaminte la dvs in momentul de fata am o problema referitoare la serviciu. Lucrez intr-ul loc care nu mi se potriveste si as dori sa gasesc altul care sa ma defineasca. Va rog sa imi spuneti ca as putea face sa gasesc locul potrivit pentru mine. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere