joi, 24 noiembrie 2011

Lectia 344 - Vineri, 25 noiembrie

Astazi invat legea iubirii.
Ce ii dau in dar fratelui meu e darul pe care mi-l fac mie.

Aceasta este legea Ta, Tata, nu a mea. Nu am inteles ca inseamna sa dau si m-am gandit sa pastrez ce mi-am dorit numai pentru mine. Si, uitandu-ma la comoara pe care am crezut ca o am, am gasit un loc gol unde nu a fost, nu este si nu va fi nimic. Cine poate impartasi un vis? Si ce imi poate oferi o iluzie? Dar cel pe care il iert imi va face daruri care intrec valoarea oricarui lucru de pe pamant. Fratii mei iertati sa imi umple vistieria cu comorile Cerului, singurele care sunt reale. Asa se implineste legea iubirii. Si asa se scoala Fiul Tau si se intoarce la Tine.

Cat de aproape suntem unul de altul, in timp ce ne indreptam spre Dumnezeu! Cat de aproape este El de noi! Cat de aproape e sfarsitul visului pacatului si izbavirea Fiului lui Dumnezeu!

Un comentariu:

  1. Viața mea a devenit devastată la 20/12/2017 când soțul meu mi-a trimis împachetarea, după 8 ani că am fost împreună. Am fost pierdut și neajutorat după ce am încercat atât de multe modalități de a-mi lua soțul. Într-o zi am dat peste o mărturie despre o femeie numită joyce, care a mărturisit cum dr. Agbalaka a adus-o pe soțul ei în 72 de ore. ea a dat adresa de e-mail a marelui vrăjitor care a ajutat-o ​​să-și aducă soțul înapoi, niciodată nu am crezut că acest lucru ar funcționa, dar nu am avut de ales pentru a intra în contact cu vrăjitorul pe care l-am făcut și mi-a cerut informații și că de sotul meu, pentru ai permite sa-i arunce vraja si i-am trimis detaliile, dar dupa doua zile, mama ma chemat ca sotul meu a venit sa spuna ca ma vrea inapoi, nu am crezut niciodata pentru ca a fost ca un vis si am avut să mă grăbesc până la locul mamei mele și spre cea mai mare surpriză, soțul meu a fost îngenuncheat în fața mea, pledând pentru iertare că vrea eu și copilul acasă, am fost foarte fericit pentru schimbarea bruscă a soțului meu și mi-a făcut clar că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că nu va părăsi niciodată vederea mea. Acum, eu și soțul meu m-am întors împreună și am început să fac lucruri plăcute pe care nu le-a mai făcut înainte, mă face fericit și fac ceea ce ar trebui să facă ca un bărbat fără ciumă. Dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, contactați DR AGBALAKA pentru ajutor și îl puteți contacta prin e-mail: (dragbalakaofemu94@gmail.com). îl puteți contacta și dacă aveți oricare dintre aceste probleme
    (1) Fructul mucoasei
    (2) Charm pentru a face afacerea dvs. să crească
    (3) Promovarea în locul dvs. de muncă
    (4) Cancer de orice fel
    (5) Dacă doriți să câștigați loterie

    RăspundețiȘtergere